5 Sastranegara kanggo Nggawe Luwih Dhasar Sekolah ing taun 2019

Back-to-School minangka musim blanja paling gedhe nomer loro ing taun iki lan jagad digital wis dadi bagean integral saka tuku tuku pelanggan. Bali menyang Belanja Sekolah Ing taun iki, NRF ngramal mbuwang bali menyang kampus dhewe mung bakal ngasilake $ 54.5 milyar. Bebarengan karo mbuwang k-12, blanja sekolah maneh udakara $ 80.7 milyar, mudhun saka $ 82.8 milyar taun kepungkur. Ing 2018, 23 persen mbuwang sekolah bali kanthi online. Taun iki, 29 persen blanja bali sekolah bakal