Terminologi Desain Grafis sing Paling Apik Bingung

Aku rada guyu nalika nemokake infographic iki amarga, ternyata, aku kudu dadi desainer grafis. Nanging, apik tenan, ngerti tenan yen aku durung ngerti babagan industri sing wis ditanamake sajrone 25 taun kepungkur. Kanggo pertahanan, aku mung nggunakake grafis lan njaluk grafis. Matur nuwun, para desainer luwih ngerti babagan desain grafis tinimbang aku. Sampeyan kudu ngerti bedane

Praktik Paling Apik kanggo Formulir Nganyari Pos lan Status

Aku ora yakin yen bakal nelpon infographic iki Cara Nggawe Tulisan sing Sampurna; Nanging, iki nduweni klarifikasi babagan praktik paling apik sing bisa digunakake kanggo nganyari blog, video lan status sosial kanthi online. Iki minangka nomer papat nomer infographic sing populer - lan ditambahake ing blogging lan video. Pemanfaatan citra, ajakan-ajeg, promosi sosial lan tagar minangka saran sing apik lan asring diabaikan amarga para pemasar mung kerja nyiarake kontene. Aku

Gambar Latar Awak Rampung Kanthi Gampang

Fitur sing apik sing bakal ditemokake ing pirang-pirang situs yaiku area konten tengah katon nutupi kaca kanthi bayangan gulung ing mburine. Sejatine cara sing cukup gampang kanggo nggawe blog sampeyan katon apik (utawa situs web liyane) kanthi gambar latar mburi. Kepiye carane rampung? Goleki sepira ambane konten sampeyan. Tuladha: 750px. Mbangun gambar ing aplikasi ilustrasi sampeyan (Aku nggunakake Illustrator) luwih jembar tinimbang area konten. Tuladha: 800px.