Cara Milih Framework Kanggo Personas Pembeli Sampeyan

Persona panuku minangka gabungan sing menehi gambaran lengkap babagan pamirsa target kanthi nggabungake informasi lan wawasan demografi lan psikografis banjur nampilake kanthi cara sing gampang dingerteni. Saka perspektif praktis, personas panuku mbantu sampeyan nyetel prioritas, nyedhiakke sumber daya, mbukak kesenjangan lan nyorot kesempatan anyar, nanging sing luwih penting tinimbang cara iki kanggo entuk kabeh wong ing marketing, sales, konten, desain, lan pangembangan ing kaca sing padha,

Kepiye E-commerce CRM Mupangate Bisnis B2B lan B2C

Owah-owahan sing signifikan ing prilaku pelanggan wis nyebabake akeh industri ing taun-taun pungkasan, nanging sektor e-dagang wis kena pengaruh paling angel. Pelanggan sing pinter kanthi digital wis narik kawigaten marang pendekatan sing dipersonalisasi, pengalaman blanja tanpa sentuhan, lan interaksi multisaluran. Faktor kasebut nyurung pengecer online nggunakake sistem tambahan kanggo mbantu ngatur hubungan pelanggan lan njamin pengalaman pribadi nalika ngadhepi persaingan sing sengit. Ing cilik saka pelanggan anyar, iku perlu kanggo

Kepiye Solusi Logistik Reverse Bisa Ngirit Pangolahan Pengembalian ing Pasar E-Commerce

Pandemi COVID-19 lan kabeh pengalaman blanja diganti dumadakan lan rampung. Luwih saka 12,000 toko bata-lan-mortir ditutup ing 2020 amarga para pembeli pindhah menyang toko online kanthi aman lan aman ing omah. Supaya bisa ngganti kabiasaan konsumen, akeh bisnis wis ngembangake kehadiran e-commerce utawa pindhah menyang toko online kanggo pisanan. Nalika perusahaan terus ngalami transformasi digital iki menyang cara blanja anyar, dheweke kaget