Grapes in, Champagne Out: Kepiye AI Ngowahi Corong Penjualan

Delengen kahanane sales development rep (SDR). Enom ing karir lan asring kurang pengalaman, SDR ngupayakake maju ing organisasi penjualan. Tanggung jawab siji: rekrut prospek kanggo ngisi pipa. Dadi mburu lan mburu, nanging ora bisa nemokake papan mburu sing paling apik. Dheweke nggawe dhaptar prospek sing dianggep apik lan dikirim menyang corong penjualan. Nanging akeh prospek sing ora cocog

Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Napa Para Pembeli Diganggu dening Personalisasi E-Commerce B2B (Lan Cara Ndandani)

Pengalaman pelanggan wis suwe, lan terus dadi prioritas utama kanggo bisnis B2B ing perjalanan menyang transformasi digital. Minangka bagéan saka owah-owahan menyang digital, organisasi B2B ngadhepi tantangan rumit: kabutuhan kanggo njamin konsistensi lan kualitas ing pengalaman tuku online lan offline. Nanging, sanajan usaha paling apik lan investasi gedhe saka organisasi ing digital lan e-commerce, para panuku dhewe tetep ora kesengsem karo lelungan tuku online. Miturut anyar

Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a