b2b

  • Marketing Social MediaGrowSurf - Platform Program Pemasaran Rujukan

    GrowSurf: Gampang Bukak Program Pemasaran Rujukan Otomatis

    Ora ketompo carane akeh dodolan, marketing, lan iklan sing kita lakoni, sumber generasi utama kita tetep dadi pelanggan kita dhewe. Kadhangkala ana kanca sing dipindhah menyang perusahaan anyar lan nggawa kita, ing wektu liyane yaiku klien sing ngenalake kita menyang bisnis liyane sing duwe kabutuhan sing padha. Apa wae, iki terus dadi penutupan paling dhuwur…

  • Enablement SalesMediafly Revenue360 Sales Enablement

    Mediafly Revenue360: Evolusi Teknologi Pengaktifan Penjualan

    Sadurunge 2020, prilaku para panuku B2B wis mulai ganti kanggo milih saluran digital lan layanan mandiri. Kanthi luwih akeh panuku sing kuwat ing jagad adol digital, ora bakal bali maneh. 71% panuku gelem nglampahi luwih saka $50,000 kanggo transaksi siji nggunakake model remot utawa layanan mandiri, contone. McKinsey Supaya tetep kompetitif lan relevan, tim revenue mbutuhake macem-macem…

  • Content MarketingDhaptar Konten B2B Kanggo Journey Pembeli Bisnis

    Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

    Aku nggumunake yen Pemasar B2B bakal kerep nyebarake akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates minimal, perpustakaan konten sing diprodhuksi kanthi apik sing saben prospek nggoleki nalika nliti mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed para panuku sampeyan. Taun kepungkur,…

  • CRM lan Platform DataApa Data Maksud Pembeli B2B?

    Apa Data Niat Pembeli? Kepiye Sampeyan Bisa Nggawe Niat Ing Strategi Pemasaran B2B?

    Iku misale jek luar biasa yen luwih akeh perusahaan ora nggunakake data maksud kanggo nyurung inisiatif penjualan lan pemasaran. Kasunyatan manawa sawetara sing nggali jero kanggo nemokake petunjuk sing paling apik ndadekake sampeyan lan perusahaan entuk keuntungan sing diputusake. Dina iki, kita pengin ndeleng sawetara aspek data maksud lan apa sing bisa ditindakake…

  • Marketing Social MediaLeadDelta: Atur, Filter, Tag, lan Ekspor Sambungan LinkedIn

    LeadDelta: Cara Ngatur lan Ngatur Sambungan LinkedIn

    Luwih akeh wong sing sampeyan kenal ing LinkedIn, sampeyan bakal luwih apik. Ora bisa dibantah manawa duwe akeh sambungan LinkedIn bisa mbantu sampeyan nggedhekake merek pribadhi kanthi nambah jangkauan konten sing diterbitake, nambah asil panelusuran LinkedIn, lan nambah tampilan profil. Nanging, Iku gampang banget kanggo kepunjulen karo jaringan lan lali kenapa sampeyan nambahake…

  • CRM lan Platform DataData lan Pemasaran B2B kanthi Efektif kanggo Pertumbuhan Pendapatan

    3 Kunci Pemasaran kanthi Efektif Kanggo Pertumbuhan B2B

    Yen sampeyan dadi pemasar B2B, sampeyan ora bisa ngerteni manawa jagad iki rada beda. Akhir-akhir iki, kita kabeh wis ngrasakake efek saka ekonomi sing ora mesthi - ing pasar sing luwih jembar lan bisa uga ing organisasi kita dhewe. Nanging sanajan gambar ekonomi saya mundhak (utawa paling ora bisa ditebak), ana tekanan sing saya tambah akeh kanggo nuduhake ...

  • Pemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranB2B Martech: Nglamar Strategi Pemasaran Konsumen ing Dunia Bisnis-Kanggo-Bisnis

    B2B Martech: Nglamar Strategi Pemasaran Konsumen Ing Donya Bisnis

    Massa wis ngomong - antarane panjaluk pengalaman pelanggan digital lan operasi bisnis digital sing ramping, ruang teknologi pemasaran tambah 24% wiwit taun 2020. ) sektor (contone, kasunyatan ditambah kanggo e-commerce utawa sembako lan opsi pembayaran digital sing luwih apik sing mbantu nyengkuyung merek…

  • Marketing Social MediaMasa Depan Pemasaran Influencer B2B

    Influencer B2B Muncul: Apa Tegese Iki Kanggo Merek lan Masa Depan Pemasaran B2B?

    Minangka konsumen, kita kenal karo kampanye marketing influencer business-to-consumer (B2C). Swara dasawarsa kepungkur, marketing influencer wis ngrevolusi cara merek melu konsumen, nyedhiyakake cara kanggo ningkatake kesadaran lan promosi tuku menyang pamirsa sing luwih gedhe lan luwih ditargetake. Nanging mung bubar perusahaan business-to-business (B2B) ngakoni nilai ekonomi pencipta, lan keterlibatan karo influencer yaiku…

  • Enablement SalesSnov.io: Cold Email Outreach lan CRM

    Snov.io: Platform Lengkap Kanggo Prospek Email lan Jangkauan Dingin

    Ora ana dina sing aku ora nampa email babagan produk, layanan, utawa perusahaan liyane sing kepengin nglakoni bisnis karo perusahaanku. Iku strategi sing bisa digunakake kanthi jelas - utawa yen perusahaan ora bakal nandur modal akeh ing data prospek, sistem pelacakan, lan tim dodolan kanggo nggayuh calon pelanggan. Nalika bisa diklasifikasikake…