Tujuan, Anggaran, Kegiatan lan Tantangan Pemasaran Digital B2014B 2

Apa sing paling anyar ing Omobono, sing nyedhiyakake riset digital B2B babagan marketing digital B2014B ing taun 115. Kanthi kemitraan karo The Marketing Society lan Circle Research, dheweke takon marang XNUMX pemasar bisnis senior babagan target, anggaran, kegiatan lan tantangan pemasaran digital. Laporan lengkap, kalebu asil survey, analisis ahli lan rekomendasi, bakal diterbitake wulan iki. Kanggo nampa salinan digital sanalika kasedhiya, mangga ndhaptar ing situs Omobono. Temuan utama saka