Kanthi Cerdas: Cara Nggawe B2B Liyane Kanthi Navigator Sales LinkedIn

LinkedIn minangka jaringan sosial paling dhuwur kanggo para profesional B2B ing saindenging jagad, lan bisa dibantah, saluran paling apik kanggo para pemasar B2B kanggo nyebarake lan promosi konten. LinkedIn saiki duwe luwih saka setengah milyar anggota, kanthi luwih saka 60 yuta pengaruh tingkat senior. Ora ana sangsi manawa pelanggan sabanjure ana ing LinkedIn ... mung kepiye cara sampeyan nemokake, sesambungan karo dheweke, lan menehi informasi sing cukup supaya bisa ditemokake ing produk utawa layanan sampeyan. Adol

B2B Profil lan Prospek karo Mintigo

Sawise ninggal industri koran, salah sawijining tugas pertama yaiku nggawe database prospek kanggo vendor B2B. Nggunakake sawetara alat pihak katelu, kita nggawe sarana kanggo nggawe indeks kustom babagan sipat firmagraphic ing basis klien sampeyan. Kanthi tembung liyane, kita bakal ngenali klien sing becik miturut penghasilan, jumlah karyawan, kode industri, taun layanan, lokasi lan informasi liyane sing bisa ditemokake. Sawise ngerti apa sing diarani pelanggan umum, kita