Cara Nggunakake TikTok Kanggo Pemasaran B2B

TikTok minangka platform media sosial sing paling cepet tuwuh ing saindenging jagad, lan duweni potensi tekan luwih saka 50% saka populasi diwasa AS. Ana akeh perusahaan B2C sing nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake TikTok kanggo mbangun komunitas lan nambah dodolan, contone kaca TikTok Duolingo, nanging kenapa kita ora ndeleng luwih akeh pemasaran bisnis-kanggo-bisnis (B2B) TikTok? Minangka merek B2B, bisa gampang dibenerake

Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga

Konten Gerbang: Gerbang Sampeyan Kanggo B2B sing Apik!

Konten gerbang minangka strategi sing digunakake dening akeh perusahaan B2B kanggo menehi konten sing apik lan migunani kanggo entuk pertukaran sing apik. Konten gerbang ora bisa diakses langsung lan bisa dipikolehi sawise ngganti sawetara informasi penting. 80% aset pemasaran B2B gerbang; amarga konten gerbang strategis kanggo perusahaan generasi utama B2B. Hubspot Penting ngerti pentinge konten berpagar yen sampeyan minangka perusahaan B2B

Pandhuan Komprehensif Nggunakake Navigator Sales LinkedIn

LinkedIn wis merevolusi cara bisnis bisa saling nyambung. Ngoptimalake platform iki kanthi nggunakake alat Sales Navigator. Bisnis saiki, ora preduli sepira gedhene utawa cilik, gumantung ing LinkedIn kanggo nyewa wong ing saindenging jagad. Kanthi luwih saka 720 yuta pangguna, platform iki saya akeh saben dina kanthi ukuran lan regane. Kejabi rekrutmen, LinkedIn saiki dadi prioritas utama para pemasar sing pengin nambah game pemasaran digital. Diwiwiti karo