Pemasar B2B Golek Sukses Kanthi Pemasaran Konten

Saben taun, jumlah dhuwit sing diinvestasikan ing strategi pemasaran konten katon saya mundhak. Khusus, pemasar konten B2B ngupayakake entuk kesadharan merek, generasi timbal, akuisisi lan loyalitas pelanggan, lalu lintas situs web, lan penjualan liwat kreasi konten. Nalika para pemasar luwih cerdas karo strategi sing digunakake kanggo nyebar konten, taktik, platform, lan tren endi sing entuk mupangat sing paling gedhe? LinkedIn gabung karo MarketingProfs lan Institut Pemasaran Konten menyang

Manifesto Generasi Utama B2B

Bisnis menyang bisnis (B2B) generasi utama liwat nggawe konten minangka strategi sing apik. Ngembangake, nyebarake lan promosi konten kanthi online bisa nambah wewenang lan nggawe hubungan karo calon pelanggan. Unbounce - platform landing page sing kudu ditindakake - wis nggawe infographic, Manifesto Generasi Pemimpin B2B iki kanggo nggambarake proses sukses generasi timbal B2B liwat pemasaran konten. Infographic nyedhiyakake statistik sing relevan sing ndhukung nggawe konten liwat blogging lan nulis ebook, timbal