Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Ngganti Sikap Pemasaran Konten B2B (kanthi Statistik)

Grup Ekonom wis nganakake survei lengkap lan analisis sikap B2B lan ngasilake infographic iki kanthi asil. Kanthi saben pitakon, ana perbandingan para veteran bisnis karo para pembeli bisnis generasi sabanjure. Apike kanggo ndeleng kesenjangan sing signifikan ing antarane kalorone. Nalika mriksa kesenjangan, ana sawetara prabédan sing narik kawigaten para veteran bisnis nganggep laporan riset luwih migunani nalika 35%! Para veteran bisnis, kanthi 26%, nggunakake paling ora papat

Strategi Pemasaran B2B kanggo 2013 lan Beyond

Nalika ngomong karo perusahaan sing nyedhiyakake konsumen, dheweke mesthi takon apa kita wis kerja bareng karo perusahaan B2C. Nalika ngomong karo perusahaan B2B, dheweke takon apa kita wis kerja bareng karo perusahaan B2B. Ing kabeh kejujuran, strategi padha banget… nomer lan proses tuku sing beda. Nanging, kita bisa ndeleng beda bathi saben tuku. Perusahaan B2C cenderung ngarahake volume sing akeh banget lan penghasilan sing murah saben tuku

5 Kunci Blogging B2B

Minggu iki aku lagi nggarap presentasi kanggo konferensi Webtrends Engage. Topikku cukup spesifik lan slot wektu kasebut ringkes banget (10 menit), mula aku nantang nindakake presentasi! Aku dijaluk ngomong karo Blogging B2B sing sukses. Aku wis nyiyapake tombol Blogging Bisnis nganti Bisnis dadi 5 strategi sing beda kanggo presentasi: Ayo ngarep. Ora cukup blog, sampeyan kudu mlebu