Pemasaran Konten: Lali Apa Sampeyan Krungu Nganti Saiki lan Mulai Ngasilake Pitunjuk Kanthi Nindakake Pandhuan iki

Apa sampeyan angel nggawe petunjuk? Yen wangsulan sampeyan ya, sampeyan ora dhewe. Hubspot nglaporake manawa 63% pemasar ujar manawa ngasilake lalu lintas lan prospek minangka tantangan utama. Nanging sampeyan bisa uga kepengin ngerti: Kepiye cara nggawe bisnis? Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggunakake marketing konten kanggo ngasilake bisnis sampeyan. Pemasaran konten minangka strategi efektif sing bisa digunakake kanggo ngasilake petunjuk

Cara Ngasilake B2B Liyane Kanthi Konten

Chief Marketing Officer (CMO) Council ngluncurake panaliten anyar sing fokus ing babagan pemasaran kanthi efektif bisa ngasilake lead sales sing mumpuni liwat konten kepemimpinan pamikiran sing menarik - tugas sing kabukten dadi perjuangan para pemasar saiki. Nyatane, mung 12% pemasar sing yakin duwe mesin pemasaran konten kinerja tinggi sing diprogram kanthi strategis kanggo target pamirsa sing bener kanthi konten sing relevan lan persuasif. Gagal paling ndhuwur sing mengaruhi jumlah unduhan

2015 Negara Pemasaran Digital

Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan. Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake sawetara pamilik agensi paling apik ing industri iki

Lan Saiki Kanggo Sisih Gelap Pemasaran Konten B2B

Minangka perusahaan nggunakake sumber daya sing dibutuhake kanggo strategi konten sing efektif, kadang-kadang biaya angel ditelan amarga mbutuhake momentum lan panguwasa ing industri kasebut. Pancen ora duwe pilihan ing njaba tuku petunjuk larang liwat pariwara lan program telusuran mbayar. Lan ngenteni ora mung tantangan - infographic saka Scripted iki nuduhake sawetara tantangan liyane nanging nyedhiyakake sawetara strategi optimis kanggo ngatasi. Minangka isi