Pengaruh Ngumpulake lan Ngapikake Data B2B kanggo Pemasaran

Nalika aku miwiti lelungan perusahaan ngetrapake perbaikan sing terus-terusan, salah sawijining panemuan sing konsisten karo ngapikake proses apa wae yaiku inefisiensi - lan kesempatan sabanjure - ing tangan. Puluhan taun mengko lan aku ngerti manawa iki malah bener karo agensi kita. Siji conto yaiku nalika klien duwe turnover ing rangking. Nalika pangowahan njupuk keputusan, hubungane karo pelanggan asring risikone. Ora ketompo kepiye carane awake dhewe