Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Karantina: Wayahe Golek Kerja

Iki pancen ora ana sangsi, lingkungan bisnis sing paling ora umum lan masa depan sing ora diragukan sing dakalami sajrone uripku. Ngandika, aku nonton kulawarga, kanca, lan klienku dadi pirang-pirang trek: Nesu - iki, tanpa mangu-mangu, paling ala. Aku nonton wong sing dak tresnani lan dihormati kanthi nesu mung nesu marang kabeh wong. Ora ngewangi apa-apa uga marang sapa wae. Iki wayahe kudu apikan. Kelumpuhan - akeh wong sing ngenteni