Ya, Isih Ana Blog Sing Apik Kanggo Disedhiyakake… Mangkene Cara Nggoleki

Blogs? Apa aku pancen nulis babagan blogging? Ya, ya. Nalika istilah payung resmi sing saiki digunakake ing industri yaiku pemasaran konten, blogging tetep dadi format sing paling umum sing digunakake perusahaan kanggo nggayuh perspektif lan klien saiki. Aku ora nate ngerti manawa istilah blogging bakal saya gedhe, nanging saiki digunakake luwih sithik. Nyatane, aku asring nyebut tulisan ing kene minangka artikel tinimbang

Napa lan Cara Nggawe Akun Gravatar

Siji mutlak kanggo nambah panguwasa lan ningkatake peringkat mesin telusuran yaiku nyebatake situs sing relevan babagan situs, merek, produk, layanan utawa wong sampeyan. Profesional hubungan masarakat nggawe obrolan kasebut saben dina. Dheweke ngerti manawa entuk perhatian marang klien kanthi online nyebabake pangenalan merek. Kanthi pangowahan algoritma, uga strategi utama kanggo nambah rangking tembung kunci ing mesin telusuran. Kadhangkala, kita ora duwe kesempatan kanggo wawancara utawa nulis babagan produk

Tren Ngrekrut Pemasar Konten

Kita wis diberkahi ing agensi kanthi sesambungan apik karo profesional pemasaran konten - saka tim editorial ing perusahaan perusahaan, nganti peneliti lan blogger luar negeri, nganti panulis kepemimpinan bebas lan kabeh wong sing ana ing antarane. Nganti suwene sepuluh taun kanggo nggabungake sumber daya sing pas lan butuh wektu kanggo cocog karo panulis sing bener karo kesempatan sing tepat. Kita wis mikir babagan nyewa penulis kaping pirang-pirang - nanging mitra nindakake tugas luar biasa sing durung nate dingerteni

APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Penulis, Penerbit, Pengusaha-Cara Nerbitake Buku. Aku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut digawe pisanan kanggo dheweke tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe. Panulis Guy

Apa sing Dienggo Pengarang lan Apa Penting

Aku wis ngrusak klien lan nggabungake kode penulis ing kabeh situs WordPress wiwit ndeleng asil luar biasa saka blog kasebut. Mangkene infographic sing apik kanggo mbantu promosi penulis luwih adoh… nulis istilah, AuthorRank. Kanggo panulis, pamasar utawa produsen konten, AuthorRank nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo merek pribadi, nanging uga ndadekake kita tanggung jawab individu babagan kualitas karya sing diprodhuksi. Ngevaluasi kualitas