3 Ukuran Nggawe Konten

Saiki akeh konten sing diproduksi ing web, mula aku pancen angel golek artikel sing regane - sanajan liwat telusuran, sosial utawa promosi. Aku kaget amarga cethek akeh strategi pemasaran konten ing situs perusahaan. Sawetara nembe duwe warta lan rilis pers babagan perusahaan, sing liyane duwe macem-macem dhaptar, sing liyane duwe rilis fitur babagan produke, lan sing liya mung mikir tenan

Apa Sampeyan Masang 3 Gaya Learning?

Situs, email lan blog alami visual lan malah interaktif kinestetik karo pangguna. Yaiku ... sampeyan bisa ndeleng (visual) lan sampeyan bisa sesambungan (kinestetik) karo konten kasebut. Apa sing paling akeh situs, kalebu Martech Zone, sanadyan ora nguntungake, yaiku menehi pamirsa. 3 Gaya Learning Visual - umume para siswa visual. Dheweke seneng maca lan utamane sinau nalika konten kasebut didhukung dening diagram lan gambar. Auditory - ana segmen kasebut