Napa Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Mbantu Nuntun Transisi Saka Cookie Pihak Katelu

Kita wis ngerti yen jar cookie pihak katelu ora bakal kebak nganti suwe. Kodhe cilik sing manggon ing browser kita nduweni daya kanggo nggawa akeh informasi pribadhi. Dheweke ngidini para pemasar nglacak prilaku online wong lan entuk pangerten sing luwih apik babagan pelanggan saiki lan potensial sing ngunjungi situs web merek. Dheweke uga mbantu para pemasar - lan pangguna internet rata-rata - luwih efektif lan efisien ngatur media. Dadi, apa masalahe? Ing

Telbee: Jupuk Pesen Swara Saka Pamirsa Podcast Sampeyan

Ana sawetara podcast sing dakkarepake kanthi jujur ​​yen aku wis ngomong karo tamu sadurunge supaya bisa dadi pamicara sing nyenengake lan nyenengake. Sampeyan mbutuhake sawetara karya kanggo ngrancang, jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake, lan promosi saben podcast. Asring kok aku mundur dhewe. Martech Zone minangka properti utami sing dakjaga, nanging Martech Zone Wawancara mbantu aku tetep ngupayakake carane aku bisa ngomong kanthi umum,

BunnyStudio: Temokake Bakat Swara Profesional lan Jalanake Proyek Audio kanthi Cepet lan Gampang

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambah swara profesional lan trek musik ora larang, gampang lan bakat sing ana ing kana pancen apik tenan. BunnyStudio Sanajan sampeyan bisa nyoba golek kontraktor ing sembarang direktori, BunnyStudio ditarget langsung menyang perusahaan sing butuh pitulung audio profesional nganggo iklan audio, podcasting,

Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Dikembangake saka ide yen obrolan kudu dadi dhasar kanggo kabeh konten pemasaran, Casted minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo menehi para pemasar supaya bisa ngakses, nambah, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten. Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe konten sing ditulis kanthi luwih akeh, Casted ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi Casted

Deskripsi: Sunting Audio Nggunakake Transkrip

Aku ora seneng banget babagan teknologi… nanging Descript ngluncurake layanan studio podcast sing duwe fitur sing apik tenan. Sing paling apik, miturut pendapatku, yaiku kemampuan nyunting audio tanpa editor audio nyata. Katrangan nggambarake podcast sampeyan, kanthi kemampuan nyunting podcast liwat teks penyuntingan! Wis pirang-pirang taun aku dadi podcast, nanging aku asring wedi nyunting podcastku. Nyatane, aku wis menehi wawancara apik tenan