Kasar: Analytics Publikasi Konten rampung kanthi bener

Yen perusahaan sampeyan nandur modal ing pangembangan konten, sampeyan bakal nemokake analytics standar ora mung frustasi. Mangkene sawetara sebab… penulis, kategori, tanggal publikasi lan menehi tag. Ana pitakon tartamtu sing dijaluk perusahaan sampeyan sing ora bisa dijawab: Apa konten sing diterbitake ing wulan iki paling apik? Panulis apa sing nggawe lalu lintas paling akeh menyang situs kita? Tag apa sing paling populer? Apa wae kategori konten sing paling populer?