Pemirsa vs Komunitas: Apa Sampeyan Ngerti Beda?

Kita ngobrol kanthi apik karo Allison Aldridge-Saur saka Chickasaw Nation dina Jumuah lan aku ngajak sampeyan ngrungokake. Allison wis nggarap proyek sing apik banget minangka bagean saka hibah Digital Vision, nulis seri babagan Pelajaran Amerika Asli kanggo Mbangun Komunitas. Ing bagean loro saka seri kasebut, Allison ngrembug babagan Audiens lawan Komunitas. Iki nggawe aku dadi salah sawijining elemen paling penting ing kabeh seri. Aku ora yakin