Tanggapan Respon: Atribusi Pelacakan Telpon sing Cerdas Cocokake

Platform Call Intelligence, ResponseTap, wis nggawe fitur anyar, Smart Match, sing ngidini pangguna bisa ndeleng regane saben panggilan pelanggan mlebu lan ngubungake menyang sumber pemasaran, sanajan nganti tembung kunci. Bisa nglacak sumber utama lan banjur nemtokake rega lan regane wates wis dadi trobosan utama kanggo kita. Simon Hoe, Kepala Digital Digital ing Cruise 1st Alat kasebut nyengkuyung panggunaan data menyang

DialogTech: Analisis Atribusi lan Konversi Telpon

Sadurunge smartphone lan piranti seluler, nalika pemasaran digital 100 persen desktop, atribusi luwih ringkes. Konsumen ngeklik iklan utawa email perusahaan, ngunjungi kaca kebangkrutan, lan ngisi formulir kanggo dadi pimpinan utawa ngrampungake tuku. Pemasar bisa nggawe timbal utawa tuku menyang sumber pemasaran sing bener lan ngukur pengembalian kanggo saben kampanye lan saluran kanthi akurat. Dheweke mung prelu mriksa kabeh tutul kanggo nemtokake

Saluran Telpon Inbound Ageng… lan Untapped

Salah sawijining industri sing pancen kurang entuk lan kesempatan sing apik kanggo para pemasar yaiku nelusuri panggilan. Amarga smartphone dadi luwih umum ing bisnis maca email, nggoleki bisnis, lan neliti tuku - akeh wong sing mung ngeklik nomer telpon sing ditemokake ing situs kasebut. Kanggo perusahaan sing ngiklanake liwat saluran media, iki masalah gedhe amarga padha salah lapor saluran sing ngasilake telpon, timbal, lan konversi. Kita duwe