Mupangat Top Marketing Media Sosial

Wishpond nggawe infographic iki sing nggambarake asil Laporan Industri Pemasaran Media Sosial 2013 Sosial Media. Ing laporan kasebut, sampeyan bakal nemokake: Platform sosial apa sing bakal difokusake para pemasar ing mbesuk Pitakon media sosial ndhuwur sing dikarepake para pemasar wangsulan Pinten-pinten wektu para pemasar investasi karo kegiatan media sosial Keuntungan utama pemasaran media sosial lan kepiye wektu sing diinvestasikan mengaruhi asil platform media sosial sing paling akeh digunakake Kegiatan pemasar media sosial yaiku outsourcing

Subdomain, SEO lan Asil Bisnis

Mangkene subyek SEO sing apik banget (sing dakbaleni minggu iki): Subdomain. Akeh konsultan SEO ngremehake subdomain. Dheweke pengin kabeh ana ing papan sing apik supaya bisa nindakake promosi off-site kanthi gampang lan fokus kanggo entuk otoritas domain kasebut. Yen situs sampeyan duwe pirang-pirang domain, mula bakal akehe karya sing dibutuhake. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan bakal Gamble… pengin sampeyan Gamble ing tangan siji. Lha masalahe… kadhang kala

Cara Nggawe Situs Web Anyar Crawled dening Google Besok

Bubar, aku ngluncurake akeh situs web anyar. Nalika AddressTwo wis tuwuh lan wektune saya bebas, nggawe ide anyar sing anyar lan wektu luang kanggo nglakokake, mula aku tuku puluhan domain lan ngetrapake situs mikro kiwa-tengen. Mesthi wae, aku uga ora sabar. Aku duwe ide dina Senen, gawe dina Selasa, lan aku pengin lalu lintas ing dina Rebo. Nanging butuh sawetara dina utawa pirang-pirang minggu sadurunge sing anyar

Cara entuk ide blog nggunakake Google

Kaya sing sampeyan ngerteni, blogging minangka kegiatan pemasaran konten sing apik lan bisa nyebabake rangking mesin telusuran, kredibilitas sing kuwat, lan kehadiran media sosial sing luwih apik. Nanging, salah sawijining aspek blogging sing paling angel yaiku entuk ide. Gagasan blog bisa saka macem-macem sumber, kalebu interaksi pelanggan, acara saiki, lan warta industri. Nanging, cara liyane sing apik kanggo entuk ide blog yaiku nggunakake fitur asil instan anyar Google. Cara kanggo

Optimisasi Mesin Telusuran dudu Proyek

Saka wektu ke wektu, kita duwe prospek lan takon supaya nggabungake kutipan proyek ing optimasi mesin telusuran. Wong, ngoptimalake mesin telusuran dudu proyek. Sampeyan dudu upaya sing bisa ngrampungake amarga sampeyan nyerang target sing obah. Kabeh diganti karo telusuran: Mesin telusuran nyetel algoritma - Google tetep nyetel supaya luwih maju tinimbang spammer lan, paling anyar, peternakan konten. Ngerti carane nampilake

5 Cara kanggo Mateni Kompetisi Sampeyan Kanthi Konten

Ana wong sing takon ing Quora manawa blog kasebut bisa bersaing ing segmen blogos sing rame banget. Pitakonane apik banget kanggo dijawab ing kana… Aku pengin nuduhake wangsulan karo sampeyan kabeh. Mesthi wae bisa saingan! Konten gedhe mesthi bakal munggah ing ndhuwur, ora preduli kepiye rame ruangane. Teknik sing beda sing bisa sampeyan gunakake yaiku: Cepet - Yen sampeyan dadi situs utawa blog pertama sing bola-bali njupuk a

Kanggo Bisnis, Media Anyar ORA GAMPANG

Media sosial gampang. Optimisasi mesin telusuran gampang. Blogging gampang. Aja kandha. Ora bener. Teknologi medeni banget. Perusahaan konvensional berjuang kanthi nggunakake teknologi lan saluran sing luwih anyar kanggo entuk asil sing positif. Akeh sing nilar utawa nyingkiri kabeh. Media online, telusuran lan sosial ora angel banget. Twitter iku gampang, bener? Apa angel ngetik 140 karakter? Ora… kajaba sampeyan kudu kerja bareng karo sawetara liyane

bing + twitter = telusuran wektu nyata

Microsoft nyedhiyakake fitur anyar kanggo mesin telusuran bing - telusuran twitter. Dumunung ing bing.com/twitter lan saiki wis urip. Miturut Microsoft, iki minangka langkah utama kanggo nggoleki sing gumantung karo data wektu nyata sing beda karo tautan sing diarsipake. Popularitas tweeter uga bakal mengaruhi asil rangking. Google kanthi cepet ngetutake Microsoft (sampeyan ora asring krungu!) Lan ngumumake pencarian twitter wektu nyata dhewe ing