13 Taktik Pemasaran Konten B2B Paling Populer

Iki minangka infographic sing apik sing pengin dakwartakake saka Wolfgang Jaegel. Ora mung amarga menehi wawasan babagan strategi pemasaran konten sing digunakake dening para pemasar B2B, nanging amarga kesenjangan sing dakdeleng babagan konten sing digunakake mungsuh pengaruh saka strategi kasebut. Supaya popularitas, dhaptar kasebut yaiku media sosial, artikel ing situs web sampeyan, buletin, blog, acara pribadi, studi kasus, video, artikel ing