ContentVerse: Manajemen Dokumen lan Otomatis Aliran Kerja

Umume perusahaan perusahaan isih nggunakake lan masang konten liwat platform Microsoft Office. Yen sampeyan pengin njaga kontrol versi dokumen lan ngotomatisasi alur kerja, meh ora mungkin tanpa alat otomatisasi alur kerja sing apik lan repositori dokumen kanggo njaga versi nalika kolaborasi. Agensi pemasaran - utamane karo strategi pemasaran konten - ngasilake akeh konten iki ing aplikasi desktop tradisional. Lan telusuran sistem operasi ora mesthi cara sing paling gampang