Aksesibilitas Web Bakal Luwih Saka Pamaca Layar

Siji masalah karo internet sing bisu ing Amerika Serikat yaiku syarat aksesibilitas para penyandang cacat. Web nyedhiyakake kesempatan sing jero kanggo ngatasi alangan kasebut, dadi fokus supaya bisnis sampeyan kudu nggatekake. Ing pirang-pirang negara, aksesibilitas ora dadi pilihan maneh, dadi syarat legal. Aksesibilitas ora bisa uga tantangan, amarga situs tetep dadi luwih interaktif lan teknologi diterapake - aksesibilitas