Jadwal: Integrasi Janjian SaaS

Yen sampeyan durung nate krungu Jadwal, sampeyan bakal .. utawa sampeyan bakal nggunakake kanthi cepet! Wis nganti 15,000 pangguna, Jadwal nyedhiyakake bisnis apa wae sing nyetel janjian supaya gampang nggabungake online, facebook lan jadwal poto-seluler kanggo bisnis. Sistem kasebut terjangkau banget ... $ 19 saben wulan kanggo pangguna siji utawa $ 34 saben wulan kanggo pirang-pirang pangguna. Perusahaan iki diluncurake setaun setengah kepungkur lan duwe fitur sing kuat lan lengkap sing fokus

Hasil Poll: Kepiye Optimis Babagan Apple?

Polling minggu kepungkur digawe ing wektu sing penting, nanging kudu takon… apa ana wong mikir manawa Apple bakal urip tanpa Pak Jobs minangka ketua? Iki minangka pitakon penting kanggo masarakat industri pemasaran amarga sawetara alasan ... pisanan yaiku hardware sing ndhukung industri penerbitan digital, sing nomer loro ndhukung barang Apple (iPads, iPhone, Safari, lan liya-liyane) lan nomer telu, ngembangake staf mbesuk. Tanggepan disenengi Apple

Skype ing iPad

Aku isih kelingan nalika tablet dianggep rada ora normal. Nanging, ana akeh aplikasi sing ngowahi antarmuka panganggo lan trep ing tablet sing prilaku wis ganti. Mung dina iki aku ninggalake laptop ing omah nalika aku menyang Barnes lan Noble. Aku nggawa iPad ing kana lan ngrampungake sawetara perkara. Sanajan aku duwe Thunderbolt kanthi layar sing gedhe tenan, aku

Aja App Store kanthi "Tambah menyang Layar Ngarep"

Aku ngerti manawa aku bakal nemokake sawetara babagan iki, nanging aku dudu penggemar Mac. Ok, aku pancen ora tahan. Aku ora ngerti apa sebabe, nanging iki wiwitane: kanggo nggawe App kanggo iPhone sing misuwur, sampeyan mung kudu ngembangake piranti lunak Mac nganggo Mac — investasi sing regane udakara $ 2,000. Nanging, iPhone minangka pasar pangalo lan media pemasaran sing kudu diwenehake bisnis. Dadi, sampeyan

Apa Sampeyan Liwati?

Wingi aku mangan awan karo kanca kancaku, Bill. Nalika mangan sup tortilla pitik sing apik ing Scotty's Brewhouse, aku lan Bill ngrembug babagan wektu sing ora enak nalika kegagalan dadi sukses. Aku mikir manawa wong sing duwe bakat bisa nggambarake risiko lan menehi hadiah lan tumindak sing cocog. Dheweke entuk kesempatan, sanajan risikone ora bisa ditanggulangi… lan asring nyebabake sukses. Yen aku kelangan sampeyan, tetep wae karo aku. Mangkene