Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, iki ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat. Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam iku nggegirisi

Cara ngrancang, Nulis, lan Nerbitake Ebook Sampeyan Nggunakake Google Docs

Yen sampeyan wis mbukak dalan nulis lan nerbitake ebook, sampeyan bakal ngerti yen ora ana jinis file, konversi, desain lan distribusi EPUB, dudu kanggo sedhih. Ana sawetara solusi ebook ing kana sing bakal mbantu sampeyan liwat proses lan nggawa ebook menyang Google Play Buku, Sedulur, lan piranti liyane. Ebook minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo milih otoritas ing papane lan

Suit Antitrust Google minangka Harbinger of Rough Waters kanggo Pangowahan IDFA Apple

Nalika wis suwe, tuntutan undang-undang antimonopoli DOJ nglawan Google wis teka ing wektu sing penting kanggo industri teknologi iklan, amarga para pemasar ngupayakake pangowahan Apple Identifier for Advertisers (IDFA) sing lumpuh. Lan Apple uga dituduh ing laporan 449 kaca anyar saka Dewan Perwakilan AS nyalahgunake kekuwatane monopoli, Tim Cook kudu ngati-ati langkah sabanjure. Apa Apple bisa ngencengi pengiklan supaya bisa dadi

Cara Ngoptimalake Bisnis, Situs, lan Aplikasi kanggo Telusuran Apple

Warta babagan Apple ngupayakake upaya mesin telusuran minangka warta apik miturut pendapat saya. Aku mesthi ngarep-arep manawa Microsoft bisa saingan karo Google… lan kuciwa amarga Bing ora nate nggayuh kompetitif sing signifikan. Kanthi hardware lan browser sing dipasang dhewe, sampeyan bakal entuk pangsa pasar luwih akeh. Aku ora yakin kenapa durung, nanging Google pancen dominasi pasar kanthi pangsa pasar 92.27%… lan Bing duwe 2.83%.

SkAdNetwork? Kothak wedhi privasi? Aku ngadeg karo MD5s

Pengumuman Apple Juni 2020 manawa IDFA bakal dadi fitur sing cocog kanggo konsumen nalika rilis iOS 14 September, rugine karpet ditarik saka industri iklan 80 milyar, nggawe para pemasar dadi kesusu kanggo nemokake sing paling apik sabanjure. Saiki wis kliwat rong wulan, lan awake isih garu. Kanthi penundaan sing dibutuhake banget nganti taun 2021, kita minangka industri kudu nggunakake wektu iki kanthi efektif kanggo golek standar emas anyar

Kantor Ngarep sing Dianyari kanggo Ngrekam Video lan Podcasting

Nalika aku pindhah menyang kantor omah sawetara taun kepungkur, aku duwe akeh tugas sing kudu daklakoni supaya papan kasebut kepenak. Aku pengin nyiyapake kanggo ngrekam video lan podcasting, nanging uga dadi papan sing kepenak nalika aku seneng ngenteni pirang-pirang jam. Wis meh tekan kana, mula aku pengin nuduhake sawetara investasi sing wis dakgawe uga kenapa. Iki minangka rincian

Promosi Podcast iTunes nganggo Spanduk Aplikasi Cerdas

Yen sampeyan wis maca publikasi kanggo sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen aku penggemar Apple. Fitur sederhana kaya sing bakal dakcritakake ing kene sing nggawe aku ngurmati produk lan fitur. Sampeyan bisa uga wis ngerti yen mbukak situs ing Safari ing iOS manawa bisnis asring promosi aplikasi seluler nganggo Smart App Banner. Klik ing spanduk, lan sampeyan langsung digawa menyang App Store sing bisa didownload

Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.