Meja Kantor lan Teknologi kanggo Rekaman Video, Konferensi, lan Podcasting

Nalika aku pindhah menyang kantor omah sawetara taun kepungkur, aku duwe akeh tugas sing kudu daklakoni supaya papan kasebut kepenak. Aku pengin nyiyapake kanggo ngrekam video lan podcasting, nanging uga dadi papan sing kepenak nalika aku seneng ngenteni pirang-pirang jam. Wis meh tekan kana, mula aku pengin nuduhake sawetara investasi sing wis dakgawe uga kenapa. Iki minangka rincian

Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan

Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, iki ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat. Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam iku nggegirisi

Cara ngrancang, Nulis, lan Nerbitake Ebook Sampeyan Nggunakake Google Docs

Yen sampeyan wis mbukak dalan nulis lan nerbitake ebook, sampeyan bakal ngerti yen ora ana jinis file, konversi, desain lan distribusi EPUB, dudu kanggo sedhih. Ana sawetara solusi ebook ing kana sing bakal mbantu sampeyan liwat proses lan nggawa ebook menyang Google Play Buku, Sedulur, lan piranti liyane. Ebook minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo milih otoritas ing papane lan