Saiki kasedhiya ing Apple News!

Format seluler terus diluncurake - kanthi Google ngluncurake AMP, Facebook mbukak Artikel Instan, lan Apple mbukak Apple News! Kita wis ngrampungake integrasi AMP ing situs iki, dikirim menyang Facebook kanggo ijin Artikel Instan, lan seneng ngumumake manawa kita wis ditampa ing Apple News! Yen sampeyan nggunakake piranti seluler, cukup klik tombol warta ing ngisor iki, lan sampeyan bakal bisa maca artikel kasebut. Format kasebut khusus kanggo