OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

Loop & Tie: B2B Outreach Gifting Saiki Dadi Aplikasi Salesforce ing Pasar AppExchange

Piwulang sing terus dakwulangake ing pamasaran B2B yaiku tuku isih pribadi, sanajan kerja bareng organisasi gedhe. Sing nggawe keputusan prihatin karo karier, level stres, volume kerjane, lan uga saben dinane seneng karo pakulinane. Minangka layanan B2B utawa panyedhiya produk, pengalaman kerja bareng karo organisasi sampeyan bakal asring ngluwihi sing bisa dikirim kanthi nyata. Nalika aku miwiti bisnis, aku ora kaget bab iki. Aku

Nggunakake Pengujian Otomatis kanggo Ngapikake Pengalaman Salesforce

Nganti luwih cepet saka pangowahan lan pengulangan sing cepet ing platform perusahaan skala gedhe, kayata Salesforce, bisa dadi tantangan. Nanging Salesforce lan AccelQ kerja sama kanggo ngrampungake tantangan kasebut. Nggunakake platform manajemen kualitas sing lincah saka AccelQ, sing wis erat karo Salesforce, nyepetake lan nambah kualitas rilis Salesforce organisasi. AccelQ minangka platform platform kolaborasi sing bisa digunakake kanggo ngotomatisasi, ngatur, nglakokake, lan nglacak tes Salesforce. AccelQ minangka tes sing terus-terusan

Obrolan Video Bakal Dadi Utami Kanggo Situs Web Perusahaan lan Platform E-commerce

Salesforce wis nerbitake artikel rinci lan infographic babagan pengaruh lan praktik paling apik obrolan video kanggo layanan pelanggan. Saluran layanan pelanggan iki nggabungake kenyamanan live chat lan telpon nganggo sentuhan video pribadi. Kanthi bandwidth sing akeh banget, kacepetan 5G ing sacedhake sudhut, lan paningkatan teknologi komunikasi video sing signifikan, ora ana sangsi manawa obrolan video bakal menehi pengaruh. Gartner ngramal luwih saka 100 saka

Nggabungake Google Adwords lan Salesforce karo Bizible Analytics

Bizible ngidini sampeyan nganalisa kinerja Adwords adhedhasar konversi tinimbang klik, sing ngidini sampeyan bisa kerja unik karo Salesforce kanggo ngukur kinerja adhedhasar kampanye, grup iklan, konten iklan, lan level tembung kunci. Amarga Bizible bisa digunakake kanthi nglacak kampanye saiki ing Google Analytics, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak multi-saluran ing kampanye telusuran, sosial, mbayar, email lan liyane. Fitur utama sing didhaptar ing ROI AdWords situs Bisma - ngidini sampeyan ngebaki ing AdWords