Distimo: Analytics Aplikasi, Konversi lan Lacak App Store

Distimo nyedhiyakake platform analitik aplikasi seluler gratis kanggo pangembang uga data pasar aplikasi. Platform Distimo ngidini pangembang nglacak undhuhan aplikasi seluler, penghasilan aplikasi, lan konversi aplikasi kanggo kampanye ing aplikasi dhewe ing pirang-pirang toko aplikasi. Distimo nawakake analytics aplikasi seluler kanthi gratis, saengga bisa nglumpukake data sing akeh banget lan nambah akurasi ing solusi sing dibayar, AppIQ. AppIQ Distimo nyedhiyakake data kompetitif saben dina kanggo aplikasi ing pirang-pirang pasar seluler.