Cara Ngapikake Keterlibatan ing Konferensi Sabanjure

Infographic iki saka Hotel Eropa & Resor, hotel mewah bintang lima ing Irlandia, nyedhiyakake ringkesan tren ing MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran): Belanja rapat saya mundhak global kanthi kenaikan 2.1% sing diramalake kanggo 2016 36 % profesional industri #travel ngarepake mbuwang luwih saka $ 4,000 saben wong kanggo insentif ing 2016 Pameran ing industri pameran dagang diprediksi bakal tuwuh nganti 2.4% ing 2016 Ketergantungan teknologi ing