Curata: Konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan.

Curata minangka piranti lunak kurasi konten, mbantu sampeyan gampang nemokake, ngatur lan nuduhake konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan. Kurasi konten minangka seni lan sains kanggo nemokake lan nuduhake konten sing berkualitas ing topik tartamtu. Curation mbantu sampeyan nggawe pamirsa. Sampeyan banjur duwe klompok wong sing luwih gedhe kanggo nuduhake konten sampeyan dhewe, lan sing bisa nyebar. liwat Neicole Crepeau babagan Mesthekake lan Ngonversi Golek - Curata terus-terusan nggoleki