Pertukaran Konten Audisi: Curasi lan Sindikasi

Saben dina, tim kita mriksa atusan sumber data pemasaran lan nuduhake data kasebut liwat saluran pemasaran lan klien. Kita nggunakake tandha, ngawasi sosial lan pamaca kanggo nemokake lan mriksa konten - banjur push konten kasebut menyang pamirsa lan pelanggan sing nggunakake alat kayaHootsuite lan Buffer kanggo nuduhake data kasebut. Kita ora cukup kanggo nuduhake konten dhewe ... Aku pikir iku strategi sing nyekel akeh