RSS: Priksa Tautan Umpan Sampeyan Temen

Kanthi ana browser anyar, aku ora prelu mikirake link RSS ing konten situsku. Aku wiwit mikir maneh. Yen sampeyan durung ngerti, browser anyar iki bisa ndeteksi feed RSS kanthi otomatis yen wis diidentifikasi ing judhul kaca. Ngeklik simbol RSS nyebabake sampeyan 'langganan feed' liwat browser. Dadi nalika sampeyan milih feed ing