Cara Ngoptimalake Desktop Kanggo Migrasi Seluler

Kanthi cepet-cepet ngrangkul seluler, gampang kanggo bisnis nglirwakake situs desktop, nanging umume konversi isih kedadeyan liwat metode iki, mula ora disaranake ora nggatekake situs desktop sampeyan kanthi lengkap. Skenario paling apik yaiku duwe situs kanggo macem-macem platform; sawise iku, dadi masalah kanggo mutusake apa sampeyan pengin situs seluler mandiri, situs responsif sing nyalin tata letak desktop menyang seluler, aplikasi seluler sing fokus karo tugas, utawa hibrida

Playnomics: Prediktor Nilai Akuisisi Aplikasi Seluler (AVP)

Adol aplikasi seluler sampeyan minangka strategi volume dhuwur lan regane murah supaya bisa entuk petunjuk lan njamin petunjuk kasebut bisa dikonversi, tetep aktif lan bisa didol minangka pelanggan. Ing lingkungan pemasaran multi-saluran, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan entuk laba investasi sing paling apik. Sing ora diukur mung kanthi biaya per klik - nilai umure pelanggan seluler uga kudu dingerteni. Nilai umur pelanggan (CLV utawa CLTV), nilai pelanggan seumur hidup (LCV), utawa nilai umur pangguna (LTV)

Bunndle: Jaringan Distribusi Aplikasi Seluler

Dadi sampeyan wis nggawe aplikasi seluler… woohoo! Sanajan ana desain ingenius lan penawaran sing terkenal, sampeyan ora bisa ndeleng aplikasi kasebut diluncurake lan bakal mbukak kaya sing diarepake. Bunndle entuk aplikasi sing paling apik kanggo pangguna sing pengin. Mesin optimasi nyedhiyakake app cocog sing cocog kanggo pangguna, saengga rata-rata tarif instalasi meh 40%. Jupuk pangguna ing tahap keterlibatan - Mesin optimisasi Bunndle luwih gampang nawakake aplikasi sing cocog

Aplikasi Ponsel Pemasaran Paling Apik! Versi 3

Tim luar biasa ing Postano wis rampung maneh, ngungkuli kabeh pangarepanku kanggo aplikasi seluler sing apik karo Versi 3 Martech. Aku percaya App Marketing iPhone paling apik ing kana (Android bakal teka)! Kaping pisanan yaiku desain ulang sing apik banget sing nggabungake navigasi kiwa kaya Facebook. Dadi luwih gampang gulung banjur pilih kategori utawa media sing pengin dituju - kalebu Podcast, Video lan Acara - nalika