Apa Elemen Aplikasi Kontes Facebook Paling Apik?

Dina iki aku seneng banget - amarga diundang saka Jay Baer - nuduhake taco lan Margaritas karo tim kepemimpinan saka ShortStack ing World Marketing Marketing World. Aku nggawe manawa supaya tim saka ShortStack ngerti manawa kita seneng karo sesambungan sing lagi ditindakake. Sara saka tim ShortStack wis menehi konten kanthi apik sawetara taun kepungkur lan target kanggo para pamirsa bisa dadi target. Yen sampeyan