CometChat: Teks, Teks Grup, Swara, lan Video Chat API lan SDK

Apa sampeyan nggawe aplikasi web, aplikasi Android, utawa aplikasi iOS, nambah platform kanthi kemampuan kanggo pelanggan ngobrol karo tim internal minangka cara sing luar biasa kanggo nambah pengalaman pelanggan lan nambah keterlibatan karo organisasi sampeyan. CometChat mbisakake pangembang kanggo mbangun pengalaman chatting sing dipercaya lan lengkap ing aplikasi seluler utawa web apa wae. Fitur kalebu Obrolan Teks 1-kanggo-1, Obrolan Teks Grup, Indikator Ngetik & Waca, Single Sign-On (SSO), Swara & Video

UPS API Endpoints lan Tuladha PHP Test Code

Kita lagi nggarap klien WooCommerce saiki sing validasi alamat pengiriman UPS lan petungan biaya pengiriman mandheg. Masalah pisanan sing diidentifikasi yaiku plugin pengiriman UPS sing wis lawas lan domain inti kanggo perusahaan sing ngembangake duwe malware… Dadi, kita tuku plugin WooCommerce UPS amarga didhukung kanthi apik dening pangembang Woocommerce. Kanthi situs kasebut ora validasi alamat utawa nggabungake pengiriman, kita

Standardisasi Alamat 101: Keuntungan, Metode, lan Tip

Kapan pungkasan sampeyan nemokake kabeh alamat ing dhaptar sampeyan tindakake format sing padha lan ora ana kesalahan? Ora tau, ta? Senadyan kabeh langkah sing bisa ditindakake perusahaan kanggo nyilikake kesalahan data, ngatasi masalah kualitas data - kayata salah ejaan, kolom sing ilang, utawa spasi utama - amarga entri data manual - ora bisa dihindari. Nyatane, Profesor Raymond R. Panko ing makalah sing diterbitake nyatakake yen kesalahan data spreadsheet utamane saka dataset cilik bisa

DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

JSON Viewer: Alat Gratis Kanggo Ngurai lan Deleng Output JSON API Sampeyan

Ana kalane aku nggarap API Notasi Obyek JavaScript lan aku kudu ngrampungake carane ngrampungake larik sing bali. Nanging, umume angel amarga mung siji senar. Nalika iku Pamirso JSON bisa digunakake kanthi gampang supaya sampeyan bisa menehi indentasi data hirarkis, menehi kode warna, banjur gulung kanggo nemokake informasi sing sampeyan butuhake. Apa sing Disebut Obyek JavaScript (JSON)? JSON (Obyek JavaScript