Youtube: Apa Strategi Video Sampeyan Ana?

Kita mesthi fokus ing kesenjangan nalika nerangake strategi pemasaran digital klien. Mesin telusuran ora mung saluran kanggo bisnis lan konsumen kanggo nemokake merek sing digoleki, algoritma uga minangka indikator panguwasa merek kanthi online. Nalika nganalisa konten sing narik kawigaten merek, kita mbandhingake konten ing saben situs pesaing kanggo ndeleng apa bedane. Asring, salah sawijining pembeda yaiku