Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah

Apa Panelusuran Swara ing Puncak Dagang Transformasi?

Amazon Show bisa uga minangka tuku sing paling apik sajrone 12 wulan kepungkur. Aku tuku siji kanggo Ibuku, sing urip adoh lan asring nemoni masalah panyambungan seluler. Saiki, dheweke mung bisa ngandhani Show supaya nelpon aku lan lagi wae nelpon video sajrone sawetara detik. Ibuku seneng banget, dheweke tuku kanggo putu dheweke supaya bisa uga terus ngobrol karo dheweke. Aku uga bisa