Delete.bg: Copot Latar Gambar saka Headshots, People, lan Obyek kanthi Flawless nganggo AI

Yen sampeyan ora ngetutake Joel Comm, tindakake. Saiki Joel minangka salah sawijining sumber teknologi sing paling disenengi. Dheweke jujur, jujur, lan transparan banget. Ora ana dina sing kliwat aku ora mriksa apa sing bakal ditemokake… lan dina iki dadi bocah cilik! Joel menehi ngerti kabeh babagan alat anyar online, mbusak.bg. Alat kasebut nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa gambar karo wong lan banjur mbusak latar mburi kanthi akurat lan mesthi. Yen

Figma: Desain, Prototipe, lan Kolaborasi Across Enterprise

Sawetara wulan kepungkur, aku wis ngrewangi ngembangake lan nggabungake conto WordPress sing disesuaikan banget kanggo klien. Cukup keseimbangan gaya, ndawakake WordPress liwat kolom khusus, jinis postingan kustom, kerangka desain, tema bocah, lan plugin khusus. Sisih sing angel yaiku aku nindakake saka mockup sederhana saka platform prototipe eksklusif. Nalika dadi platform solid kanggo visualisasi lan desain, ora gampang diterjemahake menyang HTML5 lan CSS3.