Ora apa-apa kanggo Nolak Komentar Negatif

Nalika aku ngomong, kaya saiki, menyang pamirsa para pelaku bisnis sing kepengin blogging, iki minangka pratelan sing asring nggawe bolam ing sirahe. Nggih Sampeyan bisa moderat komentar. Nggih Ora apa-apa kanggo nolak komentar negatif. Aku nyaranake kanggo kabeh bisnis supaya komentar moderat. Aku uga nyengkuyung bisnis sing padha, kanggo nganalisa kesempatan lan risiko sing ana gandhengane karo komentar negatif. Yen kritik konstruktif bisa ditindakake