Napa Sampeyan Kudu Nggawe Strategi Pemasaran Video ing 2015

Video saiki wis digawe dadi saben interaksi sing digawe online. Wiwit ngluncurake feed video langsung ing Twitter karo Meerkat, popularitas video terus ing Facebook lan Instagram, lan aksesibilitas video definisi tinggi ing saben piranti seluler. Kasunyatane, setengah saka kabeh lalu lintas video saiki diarahake menyang ponsel utawa tablet - iku tuwuh sing luar biasa. Lan ora mung video sing populer utawa adhedhasar konsumen. Luwih saka 80%