Apa Drupal?

Apa sampeyan ndeleng Drupal? Apa sampeyan wis krungu babagan Drupal nanging ora yakin apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Apa lambang Drupal pancen apik banget sing sampeyan pengin dadi bagean saka gerakan iki? Drupal minangka platform manajemen konten sumber terbuka sing mbukak jutaan situs web lan aplikasi. Wis dibangun, digunakake, lan didhukung dening komunitas masarakat sing aktif lan maneka warna ing saindenging jagad. Aku nyaranake sumber daya iki kanggo miwiti sinau luwih lengkap