Aku Mbatalake Alat Laporan lan Analisis Situs Web sing larang kanggo Diib

Diib minangka alat analisis situs web, pelaporan, lan optimalisasi sing nyedhiyakake para pemasar DIY kabeh informasi sing dibutuhake kanggo ngembangake bisnis.

CleverTap: Analisis Pemasaran Seluler lan Platform Segmentasi

CleverTap mbisakake para pemasar seluler kanggo nganalisa, segmen, melu, lan ngukur upaya pemasaran seluler. Platform pemasaran seluler nggabungake wawasan pelanggan wektu nyata, mesin pamisahan canggih, lan alat keterlibatan sing kuat dadi siji platform pemasaran cerdas, saengga gampang dikoleksi, dianalisis, lan ditindakake miturut wawasan pelanggan ing milidetik. Ana limang bagean platform CleverTap: Dashboard sing bisa sampeyan segmen pangguna adhedhasar tumindak lan properti profil, mbukak kampanye sing ditarget

Apa Alat sing gegandhengan karo Data Apa sing Digunakake para Pemasar kanggo Ngukur lan Nganalisis?

Salah sawijining kiriman sing paling akeh dituduhake yaiku analytics apa lan jinis alat analitik sing kasedhiya kanggo mbantu para pemasar ngawasi kinerja, nganalisis kesempatan kanggo dandan, lan ngukur respons lan prilaku pangguna. Nanging alat apa sing digunakake para pemasar? Miturut survey Econsultancy paling anyar, Pemasar nggunakake analytics web kanthi gedhe, mula Excel, analytics sosial, analytics seluler, A / B utawa tes multivariat, database relasional (SQL), platform intelijen bisnis, manajemen tag, solusi atribusi, otomatisasi kampanye,

Amplitude: Analytics Seluler kanggo Pembuat Keputusan

Amplitude minangka platform analitik aplikasi seluler sing gampang digunakake kanggo pangembang. Platform kasebut kalebu analisis wektu nyata, dashboard interaktif, retensi miturut kohort, corong retroaktif instan, riwayat pangguna individu lan ekspor data. Rencana profesional, bisnis lan perusahaan uga nyakup analisis penghasilan, pamisahan pangguna, pitakon sing bisa disesuaikan, analisis atribusi pariwara, akses basis data langsung lan integrasi khusus gumantung saka paket sing sampeyan dhaptar. Nggabungake karo Amplitude mung mbutuhake baris kode ing app sampeyan.

Localytic: Analytics Aplikasi Seluler lan Pemasaran Aplikasi

Localytic nyedhiyakake layanan analitik aplikasi seluler wektu nyata kanggo aplikasi iPhone, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone 7 lan HTML5. Solusi adhedhasar awan nyedhiyakake platform personalisasi loop tertutup sing ngidini klien pamisah pangguna adhedhasar kegiatan ing aplikasi asli lan ngirim kampanye pemasaran sing ditarget lan prediktif. Local App Analytics Analytics kalebu: Dashboard ngidini klien nganalisa tumindak pangguna sing penting, pas kedadeyan Manajemen manajemen ngidini klien nggunakake data kanggo motivasi prospek

Digby: Nyetir Perdagangan Lokal nganggo Aplikasi Seluler

Aku yakin manawa nulis ana ing tembok lan toko ritel saiki nggawe investasi sing penting kanggo strategi seluler. Mobile wis dadi kunci kanggo riset konsumen lan tumindak tuku. Digabungake karo adopsi smartphone sing akeh banget, ora ana sangsi pengaruh sing bakal ditindakake ponsel ing taun-taun mbesuk. Digby nawakake SDK ing ngendi aplikasi seluler pengecer bisa gampang nggabungake geofencing - nggawe aplikasi sing dingerteni karo analytics adhedhasar lokasi Digby lan

Analitis sing Akeh Kanggo Pangembang Aplikasi Mobile

Yen sampeyan pangembang aplikasi seluler utawa perusahaan sampeyan duwe macem-macem aplikasi seluler, analytics tradisional ora bisa nyuda. Prilaku download, kinerja nyimpen lan prilaku panggunaan minangka data kunci sing bisa nulungi sampeyan bisa nambah sales utawa undhuhan kanthi signifikan, uga interaksi pangguna. Wong ngarep-arep pengalaman sing beda nalika ngobrol ing piranti seluler… lan analitik bisa mbantu sampeyan nemokake kesempatan. Countly minangka Platform Analytics sing mung fokus