Cara Nggunakake Analisis Atribusi kanggo Wawasan Pemasaran sing Kuat

Jumlah titik tutul sing sampeyan sesambungan karo pelanggan - lan cara nemokake merek sampeyan - wis njeblug ing taun-taun pungkasan. Biyen, pilihanane gampang: sampeyan mbukak iklan cetak, iklan siaran, bisa uga surat langsung, utawa kombinasi. Dina iki ana telusuran, tampilan online, media sosial, seluler, blog, situs agregator, lan dhaptar isih ana. Kanthi akeh poin sentuhan pelanggan uga bakal ditliti

Sampeyan Ora Mung Siji Perjuangan karo Analytics

Kita wis nyedhiyakake definisi analitis uga nyathet kabeh analytics pemasaran online sing bisa ditemokake kanggo mbantu sampeyan ngukur pengaruh strategi pemasaran. Kaya sing sampeyan ngerteni sawetara statistik ing ngisor iki, para pemasar terus berjuang karo opsi lan asil analitik. Aku yakin inti saka iki yaiku analytics luwih asring nyedhiyakake akeh informasi, tanpa menehi saran kanggo solusi. Minangka

Ngrungokake Ora Cukup. Strategi Sosial Sampeyan Perlu 4 Elemen Iki Kanggo Sukses!

Pancen seneng pesen ing kene saka ritel premium Afrika Selatan Woolworths. Editor Digital Sam Wilson ngrembug babagan cara produk Socialbakers, Analytics lan Builder, supaya tim bisa ndorong keterlibatan merek lan menehi wawasan sosial sing kuat marang eksekutif perusahaan. Strategi Woolworth ora mung ngrungokake lan nanggapi liwat media sosial. Ana 4 elemen liyane sing diarani Sam sing mbantu dheweke sukses, eksternal lan uga kepemimpinan internal. Analisis - akses menyang irisan lan dadu

Konstansi Pemasaran Konten

Apa sampeyan nyebrang kolam utawa ing kene ing Amerika, aku ora percaya tantangan karo pemasaran konten ora preduli ... nggawe strategi sing diukur sing nggawe konten sing menarik kanggo para pamirsa ing medium lan level niat angel banget. Ora ana rahasia, mung kerja keras. Kaya dene akeh wong sing ngarepake temuanane nerangake manawa anggaran konten bakal mundhak ing taun 2014. Nanging nalika investasi saya tambah, akeh pemasar isih

Pandhuan kanggo Otomatisasi SEO

Infographic iki diarani Pandhuan Ilustrasi kanggo Otomatisasi SEO, nanging sejatine dudu babagan otomatisasi, nanging babagan proses sing dibutuhake kanggo nambah asil pemasaran mesin telusuran kanthi strategi sing lagi ditindakake. Aspek proses bisa otomatis… nanging yen sampeyan nindakake kaya tuku lan ngotomatisasi backlink, perusahaan sampeyan bakal nemoni masalah. Optimisasi mesin telusuran umume proses manual sing mbutuhake sampeyan nindakake riset, ngoptimalake konten,

Siap, Geni, Tujuan

Sore iki minangka wengi sing apik kanggo para pakar penjualan, pemasaran, lan merek sing kondhang. Kita diajak menyang restoran sing apik banget ing kamar pribadi. Tujuan rapat kasebut yaiku kanggo mbantu kolega sing pengin nggawa usahane menyang level sabanjure ... utawa sawetara level ngluwihi saiki. Ana pirang-pirang perjanjian ing kamar kasebut ... goleki apa sing sampeyan lakoni

Sugeng Blogg Halloween!

Yen sampeyan entuk kesempatan, mampir blog saiki. Aku mutusake kanggo macak taun iki kanggo Halloween. Aku kaget amarga akeh wong sing ora nghias blog nalika dina pahargyan lan preinan. Anakku macak minangka wong tuwa (dheweke uga nemokake Cardigan IHOP ing Goodwill), lan anakku isih enom ing tataran nom-noman Emo Psycho Killer. Kanggo kula, aku sesuk bakal mlebu khakis sing dipercaya, bisa uga aku lunga

Paling Kurang Ditonton, Entuk Sing Luwih Apik!

Kadhangkala aku kepengin weruh manawa target jangka panjang pancen ora ngganggu kita saka tugas sing saiki. Yen sampeyan kepengin luwih akeh, apa sampeyan seneng karo papan sampeyan ing endi? Kadhang kala ana bencana ing omah utawa kerja supaya kita ngerti kabeh sing kudu maturnuwun. Minggu kepungkur iki, blogku wis ganti. Aku miwiti kerja anyar lan kerja bengi ngrancang aplikasi liyane