DialogTech: Analisis Atribusi lan Konversi Telpon

Sadurunge smartphone lan piranti seluler, nalika pemasaran digital 100 persen desktop, atribusi luwih ringkes. Konsumen ngeklik iklan utawa email perusahaan, ngunjungi kaca kebangkrutan, lan ngisi formulir kanggo dadi pimpinan utawa ngrampungake tuku. Pemasar bisa nggawe timbal utawa tuku menyang sumber pemasaran sing bener lan ngukur pengembalian kanggo saben kampanye lan saluran kanthi akurat. Dheweke mung prelu mriksa kabeh tutul kanggo nemtokake

7 Alasan kanggo Nindakake Pelacakan Telpon lan Analytics

Pengunjung nemokake situs sampeyan nggunakake tembung kunci umum ing industri sampeyan. Dheweke mlebu ing kaca omah liwat smartphone, mbukak kaca ngarep, lan kanthi cepet nemokake nomer telpon bisnis sampeyan. Nomer kasebut disambung kanthi bener kanthi otomatis nelpon nalika ngeklik nomer telpon. Prospek ngomong karo tim mlebu bakat sing nutup kanthi cepet. Nanging, iki dudu warta sing apik. Nomer telpon sampeyan wis kode ing template web sampeyan. Minangka a