Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Reputation.com ngluncurake Social Suite, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, saka review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas. Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online. "Tantangan karo alat media sosial sing ana

Data Nggawe Winner Komersial Super Bowl

Iklan Super Bowl sing paling efektif bisa uga dudu iklan sing sampeyan pikirake. Nalika kemampuan nglumpukake data saya akeh, kemampuan kanggo ngerti data isih akeh. Ing Perscio, tim ilmuwan data nindakake analisis kegiatan Twitter sing luwih jero nalika Super Bowl lan nemokake manawa iklan sing paling populer ora mesthi entuk asil sing paling apik. Kajaba iku, ing pungkasan artikel iki ana tampilan interaktif saka