5 Cara Nggunakake Ngrungokake Sosial Kanggo Nambah Strategi Pemasaran Konten

Konten minangka raja - kabeh pemasar ngerti. Nanging, asring, pemasar konten ora mung gumantung karo katrampilan lan bakat - dheweke kudu nggabungake taktik liyane ing strategi pemasaran konten supaya luwih kuat. Rungokake sosial nambah strategi sampeyan lan mbantu sampeyan langsung ngomong karo konsumen nganggo basane. Minangka pemasar konten, sampeyan bisa uga ngerti manawa konten sing apik ditemtokake dening rong fitur: Konten kudu diajak

Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Sanajan platform teknologi pemasaran sing paling akeh kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen murni fokus ing media sosial, Brandmentions minangka sumber lengkap kanggo ngawasi samubarang utawa kabeh sebutan merek sampeyan kanthi online. Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Brandmentions mbisakake bisnis kanggo: Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan melu

Data Nggawe Winner Komersial Super Bowl

Iklan Super Bowl sing paling efektif bisa uga dudu iklan sing sampeyan pikirake. Nalika kemampuan nglumpukake data saya akeh, kemampuan kanggo ngerti data isih akeh. Ing Perscio, tim ilmuwan data nindakake analisis kegiatan Twitter sing luwih jero nalika Super Bowl lan nemokake manawa iklan sing paling populer ora mesthi entuk asil sing paling apik. Kajaba iku, ing pungkasan artikel iki ana tampilan interaktif saka

Mratelakake panemume: Pemasaran pengaruh sapa, apa lan endi

Sawetara platform teknologi pemasaran umure kaya anggur sing apik amarga terus ngatasi masalah sing nyebabake para pemasar. Pendapat katon minangka salah sawijining platform. Nalika nggawe kiriman sawetara taun kepungkur, platform cilik sing apik banget sing pengaruh saka topik lan wong - saiki migunani banget. Pirang-pirang taun mengko lan dadi platform pemasaran lengkap sing bisa mbantu ngembangake strategi konten kanggo perusahaan supaya entuk wewenang

Pemantauan Media Sosial Brandwatch

Pemasar kadhang kala nggunakake alat kaya Google Alerts kanggo ngawasi merek. Masalah karo Google Alerts yaiku akeh konten ing media sosial sing ora diidentifikasi, diindeks lan ditemokake kaya kedadeyan kasebut. Perusahaan kudu langsung nanggapi panjaluk. Ana kemungkinan banget yen sampeyan bakal kelangan obrolan sing kedadeyan yen sampeyan ora nggunakake alat ngawasi media sosial wektu nyata. Brandwatch nyathet sawetara alasan tambahan kenapa perusahaan

Ngawasi lan Publikasi Media Sosial sing Tumindak

Actionly minangka ngawasi media sosial lan suite keterlibatan sing integral karo feed Facebook, Twitter, Google +, Youtube, LinkedIn lan RSS. Aktif nyedhiyakake Alat Pemasaran Media Sosial lan platform Pemantauan Media Sosial. Kita ngaktifake agensi lan bisnis kanggo nyambung karo para pelanggan ing jaringan sosial. Kita ngawasi tembung kunci ing jaringan kaya Facebook, Twitter, Youtube, Blog, Flickr, lan macem-macem saluran liyane lan nggabungake informasi supaya pangguna bisa ndeleng apa sing dadi pelanggan

Radar Sosial Integrasi karo NetSuite's SuiteCloud

Radar Sosial Infegy wis nggabung karo NetSuite ing solusi gabungan sing diarani Social Radar SuiteApp kanggo NetSuite's SuiteCloud Computing Platform. Integrasi kasebut ndawakake SuiteAnalypto platform kanthi analisis adhedhasar peran kanggo tren obrolan sejarah, nuduhake swara, pengaruh utama, wawasan kompetitif, analisis sentimen, topik, lan kategori minat lan demografi. Perusahaan banjur bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe produk sing luwih apik, ngatur layanan, lan kampanye sing apik kanggo memenuhi kepinginan khusus para pamirsa sing ditarget,

Viralheat: Pemantauan Media Sosial kanggo SMB

Wis suwe banget kita golek layanan ngawasi media sosial. Sistem ngawasi media sosial ngidini sampeyan nyiyapake merek lan tembung kunci lan ngawasi macem-macem situs media sosial kanggo nyebutake, sentimen lan kegiatan ing babagan kasebut. Kanggo perusahaan, strategi ngawasi media sosial bisa nguntungake banget kanggo ngatasi masalah layanan pelanggan, ngawasi kepiye rumangsa wong babagan merek sampeyan, lan ngamati kinerja strategi sosial sampeyan. Ing