Clarabridge: Wawasan sing bisa ditrapake saka saben interaksi pelanggan

Amarga pangarepan konsumen kanggo layanan pelanggan saya mundhak, perusahaan kudu tumindak supaya pengalaman pelanggan tetep setya. 90% wong Amerika nganggep layanan pelanggan nalika mutusake arep bisnis karo perusahaan. American Express Pancen angel banget kanggo nggayuh tujuan iki amarga akeh umpan balik sing kasedhiya bisa nggumunake, nyebabake tim Pengalaman Pelanggan (CX) ora ngerti pemahaman lan implikasi sing ana gandhengane karo saben interaksi pelanggan. Kanthi nambah frekuensi,

5 Cara Nggunakake Ngrungokake Sosial Kanggo Nambah Strategi Pemasaran Konten

Konten minangka raja - kabeh pemasar ngerti. Nanging, asring, pemasar konten ora mung gumantung karo katrampilan lan bakat - dheweke kudu nggabungake taktik liyane ing strategi pemasaran konten supaya luwih kuat. Rungokake sosial nambah strategi sampeyan lan mbantu sampeyan langsung ngomong karo konsumen nganggo basane. Minangka pemasar konten, sampeyan bisa uga ngerti manawa konten sing apik ditemtokake dening rong fitur: Konten kudu diajak

Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Sanajan platform teknologi pemasaran sing paling akeh kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen murni fokus ing media sosial, Brandmentions minangka sumber lengkap kanggo ngawasi samubarang utawa kabeh sebutan merek sampeyan kanthi online. Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Brandmentions mbisakake bisnis kanggo: Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan melu

Data Nggawe Winner Komersial Super Bowl

Iklan Super Bowl sing paling efektif bisa uga dudu iklan sing sampeyan pikirake. Nalika kemampuan nglumpukake data saya akeh, kemampuan kanggo ngerti data isih akeh. Ing Perscio, tim ilmuwan data nindakake analisis kegiatan Twitter sing luwih jero nalika Super Bowl lan nemokake manawa iklan sing paling populer ora mesthi entuk asil sing paling apik. Kajaba iku, ing pungkasan artikel iki ana tampilan interaktif saka

Mratelakake panemume: Pemasaran pengaruh sapa, apa lan endi

Sawetara platform teknologi pemasaran umure kaya anggur sing apik amarga terus ngatasi masalah sing nyebabake para pemasar. Pendapat katon minangka salah sawijining platform. Nalika nggawe kiriman sawetara taun kepungkur, platform cilik sing apik banget sing pengaruh saka topik lan wong - saiki migunani banget. Pirang-pirang taun mengko lan dadi platform pemasaran lengkap sing bisa mbantu ngembangake strategi konten kanggo perusahaan supaya entuk wewenang