Kompas: Temokake Prilaku sing Ndhukung Retensi Pelanggan

Miturut panelitian saka Econsultancy lan Oracle Marketing Cloud, 40% perusahaan luwih fokus marang akuisisi tinimbang retensi. Prakiraan sing umume yaiku regane limang kaping luwih kanggo narik kawigaten pelanggan anyar tinimbang tetep ngramal saiki. Luwih penting, miturut pendapatku, dudu biaya entuk utawa njaga pelanggan, yaiku bathi lan bathi kanggo nambah umure pelanggan sing nemen mbantu kinerja perusahaan.

Woopra: Analitis Pelanggan sing bisa ditrapake kanthi nyata

Woopra minangka platform analitik sing fokus karo prospek lan pelanggan, dudu tampilan kaca. Iki minangka platform analytics sing bisa disesuaikan sing fokus ing interaksi pelanggan karo situs sampeyan - ora mung ing jalur sing dituju. Wawasan sing disedhiyakake bisa ngidini sampeyan nggunakake data wektu nyata kanggo tumindak nyata. Sawetara fitur platform Woopra sing unik: Profil Pelanggan - Ngenali pelanggan liwat email lan tambahake jeneng ing profil. Nggabungake data pelanggan langsung menyang

Solusi Proposal SaaS: Proposable lan Octiv

Pos iki nyenengake amarga aku ngerti kalorone perusahaan sing nggawe sistem proposal iki… lan saiki ana ing Indiana! Mbok menawa iku sawijining Universitas Purdue lawan Universitas Anderson! Sproutbox ngembangake Proposable lan Studio Science nembé nerbitake Octiv (sadurunge TinderBox), kaloro piranti lunak kasebut minangka solusi proposal layanan kanggo web. Proposable Proposable minangka solusi biaya murah, wiwit $ 19 dhasar, $ 29 kanggo pro lan $ 79 saben wulan kanggo tim. Bebarengan