Rekomendasi kanggo Kertu Bisnis?

Aku lan anakku nonton American Psycho. Film kasebut ngganggu, nanging adegan kertu bisnis dadi favoritku (Huey Lewis minangka detik sing cedhak). Aku wis duwe kertu bisnis adhedhasar blog, nanging saiki aku wis ngganti jeneng domain, aku kepengin entuk sing unik banget. Ana ide? Mboten wonten ing balung, mangga.