Ngendi Mesen Kemasan Ramah Lingkungan, Sustainable Kanggo Produk E-dagang Sampeyan

Jarang seminggu aku ora entuk kiriman menyang omahku. Aku duwe urip sing sibuk banget, mula gampang banget kanggo entuk kiriman Amazon Key barang utawa sembako ing garasiku angel dilewati. Sing jarene, aku cukup sadar yen akeh sampah sing ana gandhengane karo kebiasaanku. Salah sawijining cathetan sing menarik yaiku nalika tong sampah dipilih

Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,

Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

JungleScout: Piranti lan Pelatihan Kanggo Bukak Lan Nambah Sales Sampeyan Ing Amazon

Ora ana pengaruh pangaruh Amazon babagan ritel lan e-commerce. Ora kalah karo kerusakan sing kedadeyan ing industri ritel amarga pandemi lan keputusan sabanjure kanggo ngunci mayoritas pengecer cilik. Saiki, luwih saka 60 persen konsumen miwiti telusuran blanja online ing Amazon. Pendapatan Amazon saka para pedagang pasar mundhak luwih saka 50 persen ing taun 2020 dibandhingake taun sadurunge. 2021 Bakal Nggawa

Napa Ana 542 Gantung Pisang ing Amazon

Ana 542 gantungan gedhang sing beda ing Amazon… regane regane $ 5.57 nganti $ 384.23. Gantungan pisang sing paling murah yaiku pancing sederhana sing dipasang ing lemari. Gantung gedhang sing paling larang yaiku gantungan gedhang Chabatree sing apik iki sing digawe kanthi tangan lan digawe saka sumber daya kayu sing tetep. Serius ... Aku nggoleki wong-wong mau. Aku ngetung asile, milah miturut regane, banjur nindakake riset gantungan gedhang. Saiki,