Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan

Sapa Penjahat Pemasaran Mesin Telusuran Sampeyan?

Ora dadi masalah pira pendhidhikan awal sing sampeyan lakoni kanthi anyar, Penjahat Pemasaran Mesin Telusuran bakal muncul nalika sampeyan ora ngarep-arep. Aku wis nemtokake dhaptar cendhak Penjahat sing kita, ing EverEffect, katon nalika golek prospek anyar. Apa sampeyan bisa nggandhengake salah sawijine? Kurang Target - Aja Ngomong Pinten Sampeyan pengin Nglampahi, Ngomong Pira Sampeyan pengin Nggawe

Kanggo Bisnis, Media Anyar ORA GAMPANG

Media sosial gampang. Optimisasi mesin telusuran gampang. Blogging gampang. Aja kandha. Ora bener. Teknologi medeni banget. Perusahaan konvensional berjuang kanthi nggunakake teknologi lan saluran sing luwih anyar kanggo entuk asil sing positif. Akeh sing nilar utawa nyingkiri kabeh. Media online, telusuran lan sosial ora angel banget. Twitter iku gampang, bener? Apa angel ngetik 140 karakter? Ora… kajaba sampeyan kudu kerja bareng karo sawetara liyane

Ngleksanakake Amazon S3 kanggo Blog WordPress

Cathetan: Wiwit nulis iki, kita wiwit pindhah menyang Flywheel kanthi Jaringan Pengiriman Konten sing didhukung dening StackPath CDN, CDN sing luwih cepet tinimbang Amazon. Kajaba sampeyan duwe premium, platform hosting perusahaan, sampeyan bakal entuk kinerja perusahaan kanthi CMS kaya WordPress. Nuduhake, backup, redundansi, replikasi, lan pangiriman konten ora regane murah. Akeh wakil IT ndeleng platform kaya WordPress lan nggunakake amarga gratis. Nanging, gratis iku relatif. Lebokake WordPress ing